Gazonmeststof

Gazons vragen minder onderhoud dan men denkt. Mits een jaarlijks onderhoud in het voorjaar en in de zomer kan u door een gerichte behandeling uw grasmat in topconditie houden. Enkele handige hulpmiddeltjes zullen u daarbij helpen.

Maaien moet u altijd doen, maar met een goede bemesting kunt u zichzelf veel moeite besparen. Het aanpakken van mos, onkruiden bestrijden en uw gazon doorzaaien kan in een handomdraai. Een sterke en gezonde grasmat geeft mos en onkruiden weinig kans. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Structuur betekent veel voor een gezond en stevig gazon. Daarom moet bij de aanleg veel belang gehecht worden aan een aangepaste gazonbodem met de juiste luchtige structuur en een correcte voedselvoorraad. Uw gazonbodem zal een betere waterhuishouding en een hoger vochthoudend vermogen hebben met de juiste meststoffen. De zachtwerkende voedingsstoffen die erin verwerkt zijn, zullen langzaam vrijkomen voor een rustige en constante grasgroei.

Ook het herstellen van beschadigde of kale plekken en het uitvlakken van molshopen en andere oneffenheden in het gazon is kinderspel met een aangepaste bemesting.

Wij zijn verdeler van DCM en BSI meststoffen, wij helpen u graag verder met persoonlijk advies. 

Klik hier voor ons besmestingsschema

BSI GREEN STAR

Professionele organische gazonmeststof met langdurige werking en MET INDIRECTE WERKING TEGEN MOS!

Bevat als enige meststof de activatoren kalkstikstof (kalkcyanamide), een hoog kaligehalte én ijzerchelaat.

  • Werkt een seizoen lang
  • Geeft diepgroene kleur en een geleidelijke groei
  • Optimale groei waardoor het mos wordt onderdrukt

Dosering: 7 kg per 100 m²

Gazonmeststof - BSI Green Satr

Ja, ik ontvang graag vrijblijvend een prijsofferte